Marieke Baan neemt je via haar enthousiasme mee in haar lessen van Biodanza. Door haar (hoog)gevoeligheid zijn haar lessen en de muziek afgestemd en voelt het alsof je wordt meegenomen in een stroom (flow). Vanuit plezier en vitaliteit om in je lijf te komen wordt je meegenomen naar de diepere lagen in jeZelf.

Via de muziek en de oefeningen kom je meer en meer in verbinding met jezelf, en van daaruit kun je je verbinden met Alles om je heen, vanuit Liefde. Met de mensen met wie je danst, maar ook de natuur, je omgeving en de kosmos.


Als kind al wilde Marieke zendeling worden, en nu is ze zendeling van Liefde geworden, dit is helemaal haar pad en haar passie. Het past helemaal bij wie ze is. 
Wil je meer info bel me op 06- 45 66 66 99

 

Biodanza met Marieke klein

 

 

 

 

 

 

 

Nu met extra leuke aanbieding qua prijzen, neem contact met ons op!  06-22966808 - Robert

Centrum voor Zingeving - Groepsaccommodatie in Little Spirit  (Luttelgeest)

Een ideale en unieke plek die je kunt huren voor groepen om met elkaar te werken, en ervaringen te verdiepen! klik hier voor de website
Als je er naar toe rijd, rijd je van de hectiek naar de rust. Als je het gebouw binnenkomt wordt je warm verwelkomd. klik hier voor een virtuele tour
De sfeer in het gebouw is bijzonder en rust, verstild. Wat het extra uniek maakt is dat alle bedden, de kastjes en banken allemaal handgemaakt zijn!
Het gebouw is 750 m2 en helemaal verbouwd. Er is een mooi loungegedeelte met een houtkachel, een prachtig eetgedeelte en een hele mooie zaal waar van alles kan plaatsvinden: Biodanza, dans, yoga, meditatie, bewustzjnsgroepen, familieopstellingen, vasten, tantra en nog veel meer!

wat feiten op een rij: 

 • (Dans/gebruiks)vloer 170 m2
 • loungedeelte met houtkachel
 • 33 slaapplaatsen 
 • matrassen, kussens en dekbedden zijn aanwezig, mogelijkheid tot huren beddegoed 
  (dekbed 1.40/2.00) hoeslaken (80 x 2.00 meter) en kussensloop
 • douches mannen 4x en vrouwen 4x, met mogelijkheid om handdoeken te huren
 • keuken inclusief vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, pannen, kopjes eetgerei etc (compleet dus)
 • apart eetgedeelte/restaurantgedeelte wat afgesloten kan worden
 • mogelijkhed tot inhuren van kok
 • inclusief muziekinstallatie 
 • tuin aanwezig met mogelijkheid om buiten te eten
 • keuze om zelf schoon te maken of dit tegen betaling te laten doen
 • Prijzen op aanvraag
 • mogelijkheden voor huren: ma t/m vrij of vrij t/m zon, of vrij t/m ma, of za en zo
 • Bel voor een afspraak en kom eens kijken en sfeer proeven!

 

Het adres is: Brinkweg 2, Luttelgeest, klik hier voor een routebeschrijving

 klik hier voor de website

06-22 9 66 808 of stuur een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Biodanza4you danszaal FB

 

Biodanza het Trefpunt eetgedeelte klein

 

Biodanza het Trefpunt kachel klein

Biodanza het Trefpunt

Biodanza het Trefpunt slaapkamer

 

 

 

Hier volgt later meer informatie over Biodanza voor ouderen.

Robert de Jong weet dat Yin en Yang in evenwicht horen te zijn. Dit betekent voor hem plezier, harmonie, kracht, openheid, empathie en verbondenheid. Hij geeft 15 jaar Biodanza, Is Biodanza didactisch leraar en heeft zich verder gespecialiseerd in het Minotaurus project, Biodanza Aquatica, het Biocentrisch principe voor Bedrijven, Biodanza voor Kinderen, Biodanza voor Ouderen en de Boom van verlangens.

biodanza-docent

Zijn kracht, openheid, passie, gevoeligheid en plezier vind je terug in zijn manier van lesgeven. In het overige stukje leven is hij met zijn financiĆ«le achtergrond een controller en heeft hij diverse topsporten beoefend. De combinatie van werk, sport, liefde en Biodanza heeft ervoor gezorgd de wereld in een ander (mooier) perspectief te zien. Zijn ervaring heeft hem geleerd dat Biodanza ons kan helpen bij onszelf terug te komen en weer te leven vanuit wie wij werkleijk zijn. Leven vanuit liefde, passie, creativiteit, inspiratie en vreugde.