Marieke Baan neemt je via haar enthousiasme mee in haar lessen van Biodanza. Door haar (hoog)gevoeligheid zijn haar lessen en de muziek afgestemd en voelt het alsof je wordt meegenomen in een stroom (flow). Vanuit plezier en vitaliteit om in je lijf te komen wordt je meegenomen naar de diepere lagen in jeZelf.

Via de muziek en de oefeningen kom je meer en meer in verbinding met jezelf, en van daaruit kun je je verbinden met Alles om je heen, vanuit Liefde. Met de mensen met wie je danst, maar ook de natuur, je omgeving en de kosmos.


Als kind al wilde Marieke zendeling worden, en nu is ze zendeling van Liefde geworden, dit is helemaal haar pad en haar passie. Het past helemaal bij wie ze is. 

 

Biodanza met Marieke klein

 

Dit jaar - 2017 -  ga ik Biodanza op het Loreleifestival geven!!!
Fanatastisch, super veel zin in!!

 

Loreleibanner 

 Het Thema van het Loreleifestival de 2 Maria's, is ook zo mooi!

En de kwaliteiten van beide Maria's komen mooi terug in de workshop van Biodanza op het festival:
Het plezier, je vrouw-Zijn, overgave, mildheid,  ontvankelijkheid en vertrouwen.

De workshop op Lorelei zal gaan over de Maria's in Jou
Hoe kijk jij naar jezelf, mag jij genieten van jezelf, durf je je over te geven? Heb je vertrouwen in een ander, in jezelf, durf je los te laten?
Zie je de schoonheid in jezelf en in een ander? of kijk je juist kritisch en zie je wat niet goed is. Durf jij je eigen Heiligheid te zien en in Liefde te kijken naar jeZelf en een ander?
Ik neem je mee op een reis via plezier en mooie muziek die je van alles gaat laten voelen in jezelf, waardoor er een lichtje in jou gaat schijnen en waarin je een stap kunt zetten in vertrouwen, in overgave, in loslaten en bovenal in Liefde voelen en je eigen en de ander haar Heiligheid zien.

 

Biodanza sending you love and light